Bulgursalat med abrikos og mandler
8 personer
Så lang tid tager det: 20 minutter
Ingredienser:
--------
1 dl mandler
4 dl bulgur (320 g)
8 dl grønsagsbouillon
(terning + vand)
8 tørrede abrikoser
1 agurk
4 tomater
4 forårsløg
1/2 dl olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
friskkværnet sort peber
1 dl hakket bredbladet persille
---------
Skold og smut mandlerne. Rist dem på
en tør, hed pande, til de har fået farve og er blevet sprøde. Lad afkøle.
Kog bulgur i bouillon ca. 10 min.
eller efter anvisningen på pakken.
Skær abrikoserne i strimler. Skræl
agurken, fjern kernerne, og skær den i mindre stykker. Skær tomaterne i
stykker. Skær forårsløgene i strimler.
Bland olie, citron, salt og peber.
Rør bulgur og persille i.
Vend mandler, abrikoser, agurk, tomater og
løg i, og server.